Llegint ara
Camins de Ronda amb les cales més boniques!

Camins de Ronda amb les cales més boniques!

La calor comença a prémer de valent.. Les temperatures no són les normals en aquesta època de l’any i la terra ens envia un nou senyal d’avís sobre el perill i les conseqüències del canvi climàtic.
Aquesta setmana volíem seguir amb les recomanacions de Rutes Autoguiades Natura Local pels Camins de Ronda del nostre litoral, especialment els que passen per cales especialment boniques i que, ara es poden gaudir sense les aglomeracions, habituals a l’estiu. Fins i tot, us diríem que pels més valents, una capbussada refrescant, us renovarà les energies per acabar la ruta.
Trieu la ruta que encara no hagueu fet o repetiu la que més us va agradar. Gaudireu del passeig, sobretot en aquesta època.

Salut i Bona Ruta!

1.CAMÍ DE RONDA LLORET-TOSSA DE MAR

Lloret de Mar

Ruta autoguiada a peu
4 hores 40 minuts / 12.60 km / Difícil

En aquest tram del Camí de Ronda de la Costa Brava ens delectarem amb relleus escarpats a sobre del mar, amb aigües transparents i cristal·lines, i també amb petites cales i platges.

Per gaudir-ne però, heu d’estar preparats per als constants puges i baixes necessaris per superar la orografia capritxososa d’aquest sector de la Costa Brava.

2. EXCURSIÓ A CALA POLA

Tossa de Mar

Ruta autoguiada a peu
2 hores 30 minuts / 7.70 km/ Dificultat Fàcil

Si volem desconnectar unes hores i gaudir de l’essència tant de la muntanya com de la platja, o de totes dues coses simultàniament, aquesta és una molt bona proposta.

Cales d’aigües clares, penya-segats esquitxats de pins i altra vegetació que aguanta els embats del vent conformen un paisatge amb caràcter que no deixa indiferent.

3. RUTA PER CALA ROVIRA

Gavarres Castell-Platja d’Aro

Ruta autoguiada a peu
45 minuts / 2.00 km / Dificultat Familiar

Breu itinerari que, partint del Cavall Bernat, a l’extrem de la platja Gran de Platja d’Aro, discorre seguint el camí de ronda vers el nord, passant per cales d’una bellesa paisatgística excepcional.

4. PALAMÓS – PALAFRUGELL

Gavarres Gran Volta a les Gavarres

Ruta autoguiada a peu
5 hores 40 minuts /17.20 km/ Dificultat Mitjana

See Also


La ruta comença a Palamós i acaba a Palafrugell, pràcticament sempre seguint la costa i pel camí de ronda.

És una ruta de contrastos entre zones molt urbanitzades i espais verges, de penya-segats abruptes, que amaguen cales d’aigua clara.

5. RUTA DEL MONTGRÍ I EL BAIX TER

Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

Ruta autoguiada a peu
6 hores 40 minuts / 20.50 km / Dificultat Mitjana

Primera etapa de la Ruta del Montgrí i el Baix Ter que sortint de la platja de Riells de l’Escala, també lloc d’arribada de la quarta i última etapa per tancar el cercle, ens durà fins a Torroella de Montgrí tot seguint a prop o directament la primera línia de la costa, fruint de vistes i racons de l’escarpada costa i de la muntanya Gran, amb una gran diversitat d’elements naturals, culturals i paisatgístics a veure.

6. BLAU, ROSA I VERD

Sant Feliú

Ruta autoguiada a peu
3 hores  / 7.80 km / Dificultat Mitjana

Itinerari divers on podrem descobrir els principals valors paisatgístics que defineixen aquest massís d’Ardenya a tocar de Sant Feliu. Caminem a l’ombra del bosc, per passar en un tres i no res, a la vora del mar, saltant per damunt els còdols i enfilar-nos pels penya-segats fins al fantàstic mirador de Sant Elm. Baixarem arran de camí de ronda per tornar a Sant Feliu tot passant per alguns miradors.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt