Llegint ara
Rutes per veure el ball dels estornells

Rutes per veure el ball dels estornells

Aquests ocells tan bonics de plomes iridescents són coneguts arreu pels seus meravellosos vols, en ramats de centenars de milers, capaços de crear coreografies que ens sorprenen i meravellen. Pel que sembla, es diu que hi ha un estornell que controla alhora a 6 estornells que volen al seu voltant i així successivament, i sense xocar-se, són capaços de volar en una espècie de ball que duu un ritme molt ordenat, harmònic i alhora de vegades hipnòtic… Un dels espectacles més bonics que ens ofereix la natura i que, amb una mica de sort podem gaudir a les nostres contrades.

Aquest ball es dóna, normalment d’octubre fins al febrer, així que atents a les nostres recomanacions, perquè és molt probable que si trieu algun d’aquests destins i rutes pugueu gaudir d’aquest espectacle.

Salut, Sort i Bona Ruta!

Ruta-Joc dels  Molins i de Sant Marc

Calldetenes

RUTA A PEU / EN BICI
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 8,03 km / DURADA: 3 hores

Us proposem una ruta on descobrirem la història farinera de Calldetenes a través dels seus molins i camps de conreu…

Ruta del Poblat Ibèric i les dues ermites

La Torre de l’Espanyol

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Mitjana
DISTÀNCIA: 7.50 km / DURADA: 2 hores 50 minuts

Us convidem a gaudir d’aquesta interessant ruta, de la qual destaquem la bellesa de les ermites de Sant Antoni i Sant Miquel, la rica història del poblat ibèric de Sant Miquel, i les vistes sobre el riu Ebre

Gravel Roses-Aiguamolls de l’Empordà

Roses

RUTA EN BICI
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 43.90 km / DURADA: 4 hores 

Aquesta ruta amb inici a Roses és ideal per visitar i tenir una visió global del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. El traçat suau coincideix en gran part, amb la Ruta dels Estanys i, parcialment, amb la ruta cicloturística Pirinexus, de manera que trobarem d’altres ciclistes en sentit d’anada o tornada.

Ruta pels arrossars de Pals

Pals

RUTA A PEU, EN BICI
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 8.00 km / DURADA: 1 hores 30 minuts

See Also


Ruta fàcil pel Parc Natural del Baix Ter, que ens porta per un territori pla i obert, d’amples vistes i amb els arrossars de Pals de protagonista. Descobrirem que és compatible mantenir la producció agrícola amb la conservació dels ecosistemes i la fauna que els habita.

Ruta de Estany d’Ivars Vila-Sana

Espais Naturals de Ponent

A PEU, EN BICI
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 4,62 km / DURADA: 1 hora 20 minuts

La ruta que aquí us proposem és una fantàstica proposta per descobrir un dels llocs més encantadors i singulars de la Plana d’Urgell, l’Estany d’Ivars i Vila-Sana.

Oasi de vida ric en fauna i flora, però també amb històries del passat i anècdotes que coneixerem seguint la ruta mentre gaudim d’un entorn incomparable.

Ruta de l’aiguabarreig Segre-Cinc.

Espais Naturals de Ponent

RUTA A PEU / EN BICI
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 9,10 km / DURADA: 2 hores 40 minuts

La Ruta de l’aiguabarreig Segre-Cinca és una agradable excursió que us acompanyarà, seguint el curs del riu Segre, fins a la confluència fluvial més gran de la península Ibèrica, l’aiguabarreig Segre-Cinca.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt