Llegint ara
Rutes per contemplar l’espectacle de la floració

Rutes per contemplar l’espectacle de la floració

Una de les cites obligades on la natura ens ofereix un espectacle digne de ser contemplat és la floració. A causa dels estralls que està generant el canvi climàtic, l’època en què succeeix, sovint, pot variar. Tot i això, sembla que aquest any ja estan començant a florir els primers cirerers i ametllers i ja podem gaudir d’aquesta oportunitat única i contemplar paisatges tenyits de color.

Animeu-vos, trieu un destí, sortiu de ruta amb l’App de Natura Local i endinseu-vos en paisatges que ens ofereixen la seva màxima esplendor.
Esperem que en gaudiu força.

Salut, Sort i Bona Ruta!

Camí dels Cirerers

Torrelles de Llobregat

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 5.60 km / DURADA: 2 hores 15 minuts

Us proposem fer el camí dels cirerers a Torrelles de Llobregat, amb un nou al·licient: cercar i descobrir les barraques de vinya que hi ha a prop. Voltant la serra de la Creu de Sant Pau, gaudireu de l’aventura de cercar barraques, de vistes al Baix Llobregat i les muntanyes d’Ordal i de l’espectacle dels cirerers florits (març-abril)….

Ruta de les fonts i l’ermita de Sant Antoni.

La Torre de l’Espanyol

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Difícil
DISTÀNCIA: 7.00 km / DURADA: 3 hores

La proposta que a continuació us suggerim, té dues parts clarament diferenciades, la primera part més pròxima al poble de la Torre de l’Espanyol, format pel tram que va fins a l’ermita de Sant Antoni i també el la tornada per les Obagues de lo Tormo, a on coneixerem l’ermita i l’interessant passat etnològic del poble. L’altre part és la pujada des de l’ermita fins a Roca Roja, molt més exigent i només apte per a gent habituada a caminar per llocs escarpats, a on gaudirem sobretot de les vistes a la vall de l’Ebre i les muntanyes del pas de l’Ase.

Pels voltants de Sant Vicenç de Montalt”

Sant Vicenç de Montalt

RUTA EN BICI
DIFICULTAT: Mitjana
DISTÀNCIA: 12.73 km / DURADA: 1 hora 27 minuts

En aquesta entretinguda ruta pels voltants de Sant Vicenç del Montalt, tindrem l´oportunitat de descobrir alguns dels seus rials, torrents i rieres. Pedalant per pistes corriols en zig-zag, algunes vegades en forta pujada i d´altres en divertida baixada, anirem a conèixer les restes d´algunes boniques masies, tindrem vistes al Cim del Montalt i al Parc Natural de Montnegre-Corredor ,descobrirem la seva vegetació i part de la fauna que l habita.

Eix de Ponent Interior (EPI) a Peu. final

El Baix Llobregat

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Mitjana
DISTÀNCIA: 34.00 km / DURADA: 11 hores

See Also


Enlairat sobre la vall, permet la contemplació d’un paisatge excepcional. El seu perfil muntanyenc requereix, en alguns trams, superar pendents forts i zones rocalloses. L’eix de Ponent és el que compren més extensió de territori dins la Xarxa de senders del Baix Llobregat. El seu recorregut s’inicia a Montserrat i finalitza a les platges de Castelldefels, Gavà i Viladecans, i els Espais naturals del Delta de Llobregat.

L’Eix de Ponent (EPO) està format per un total de 80 km, i es complementa amb més de 90 km de variants i enllaços en el seu recorregut. Aquest eix, es divideix en nord (EPO pròpiament dit) i sud o (EPI: Eix Ponent Interior). L’EPO en arribar al km 41 a peu, al municipi de Corbera de Llobregat, es bifurca formant l’Eix de Ponent Interior (EPI), amb tres opcions finals possible: fins a les platges de Castelldefels, Gavà i Viladecans. Ara us presentem la variant amb final a Gavà.

Ruta d’Algerri a Sant Urbà. Espais de Ponent

A PEU
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 13.30 km / DURADA: 3 hores 55 minuts

Interessant i fàcil recorregut per copsar un altre racó dels Espais Naturals de Ponent. Aquest, completament de secà, travessa la singular Serra Llarga, límit nord dels Plans de Balaguer.

Paisatges de grans horitzons, fauna ornítica (ocells) i restes de l’activitat de l’home, ens il·lustren aquesta llarga caminada.
Podeu fer la ruta en els dos sentits. En el nostre cas està explicada en sentit antihorari.

Anell Verd de Sant Boi

Sant Boi de Llobregat

RUTA A PEU / EN BICI
DIFICULTAT: Mitjana
DISTÀNCIA: 18.00 km / DURADA: 5 hores

Itinerari de gran recorregut, per un camí en bon estat, al voltant del municipi de Sant Boi. Travessarem paisatges fluvials, agraris i forestals de muntanya, sempre amb un gran domini visual de l’entorn; sense passar per alt racons d’elevat interès arquitectònic i cultural com la Colònia Güell, l’ermita de Sant Ramon o el nucli antic de Sant Boi.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt