Llegint ara
Rutes Joc per contemplar animals

Rutes Joc per contemplar animals

Aquesta setmana us proposem anar de ruta amb el propòsit de passar una estona divertida, alhora que aprenem sobre la natura que ens envolta.

Es tracta de les noves Rutes Joc de Natura Local. Una experiència que combina la caminada amb un seguit de jocs tipus gimcana amb petites proves sobre la fauna i la flora que sovint ens trobem durant el camí.

Les rutes que us suggerim aquest cop estan pensades per sortir a caminar i poder jugar a trobar figuretes d’animals de fusta amagades per l’entorn.

Una experiència didàctica i divertida adreçada des dels més petits als més grans de la casa perquè s’ho passin bé mentre aprenen de l’entorn natural
Salut i Bona Ruta!

Ruta Joc de la riera de Miralles

Santa Maria de Miralles

RUTA A PEU / EN BICI
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 2.20 km / DURADA: 45 minuts

Pel camí visitarem les fonts de Sant Romà i la Múnia i descobrirem un bonic aqüeducte.Mentre seguim el curs de la riera haureu de trobar diferents figures d’animals i aprofitar per conèixer una mica més sobre les seves singularitats…

Ruta Joc dels ocells de La Corbatera

Sallent

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 3.00 km / DURADA: 1 hora 20 minuts

Un passeig familiar per l’Espai Natural de la Corbatera, a tocar de riu Llobregat per descobrir, tot jugant, alguns dels molts ocells que hi fan vida. En aquest petit recorregut, coneixerem els diferents ambients i paisatges que fan possible aquesta elevada biodiversitat d’ocells….

Ruta Joc dels ocells al Mèder

Santa Eulàlia de Riuprimer

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Fàcil
DISTÀNCIA: 5.20 km / DURADA: 2 hores 10 minuts

Us proposem aquesta ruta curteta per un bonic i ben conservat tram del riu Mèder. Gaudireu de l’ambient frescal del torrent i de racons encisadors. A més, us explicarem curiositats sobre la vegetació i us plantejarem endevinalles per descobrir els ocells més representatius…..

Passejada-Joc dels ocells pels Meandres del Ter

Les Masies de Voltregà

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 7.50 km / DURADA: 2 hores

Us proposem una tranquil·la passejada per la riba del riu Ter, on podreu gaudir del seu magnífic bosc de ribera, del paisatge agrícola típic de la comarca i si s’hi va ben d’hora, al matí o tard al vespre, podreu veure una de les colònies d’ardeids més important i espectacular del Ter.

Ruta-Joc dels Ocells de Rafamans-La Palma

La Palma de Cervelló

See Also


RUTA A PEU
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 4.00 km / DURADA: 1 hora 45 minuts

Us proposem un tomb fàcil, gairebé familiar, al costat mateix del nucli de La Palma de Cervelló. Gaudireu d’una passejada resseguint la riera de Rafamans, aquí riera de La Palma, al costat de plans i horts; i més endavant, ja de tornada, un tram forestal passant a tocar algun dels masos de La Palma. 

Joc dels Ocells fins a la Gavarresa

Sallent

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 5.00 km / DURADA: 1 hora 30 minuts

Ruta familiar pel costat del riu Llobregat, en front de la zona d’interès natural de La Corbatera, per descobrir tot jugant, alguns dels ocells que hi viuen. Sereu capaços de trobar-los i després, amb l’ajuda de les pistes, identificar-ne l’espècie? El paisatge de tornada, entre solells camps de cereals i alguna vinya, és ben diferent del primer. Inici i final al nucli agregat de Cabrianes.

Joc dels Ecosistemes de la vall de Fuirosos

Sant Celoni
RUTA A PEU
DIFICULTAT: Familiar
DISTÀNCIA: 2.10 km / DURADA: 50 minuts

Us proposem una interessant proposta per descobrir part de la fauna que habita a la vall de Fuirosos.

Es tracta d’una ruta amb un joc mediambiental, en el qual amb l’ajuda de l’aplicació, i una sèrie de pistes, haureu de trobar les reproduccions dels animals amagats i descobrir de quina espècie es tracta en cada un dels casos.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt