Llegint ara
6 rutes tranquil·les per pedalar en família

6 rutes tranquil·les per pedalar en família

Us proposem 5 rutes que trobareu a l’app de Natura Local, planeres, fàcils, tranquil·les, i amb un paisatge bonic, per pedalar amb tota la família. Tens infants a casa? Teniu bicicleta? Doncs, endavant!

1. La Gola del Ter i la platja de la Fonollera

Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Recorrerem el curs baix del Ter, flanquejats per exuberant vegetació de ribera i variats camps de conreu. Tindrem ocasió d’observar ànecs i altres aus reposant al curs del riu, així com tortugues prenent el sol tranquil·lament en petites illes al mig del Ter. El camí ens portarà gaudint d’una àmplia panoràmica fins a la Gola del Ter i la platja de la Fonollera, des d’on tindrem unes vistes privilegiades a les illes Medes.

2. Ruta dels miradors de l’Ebre

La Granadella (Garrigues)

Tindrem una forta pujada a l’inici, però la resta de la ruta transcorre per còmodes i agradables pistes forestals entre camps d’ametllers i oliveres, a les parts baixes, i pinedes i matollars, a les parts altes. Les vistes panoràmiques des de la plataforma garriguenca són úniques i espectaculars. Tindrem vistes als quatres punts cardinals: al riu Ebre, al meandre de Flix, a la serra de Montsant, al Priorat i a la serra de Llaberia, a la plana de Lleida, a les Garrigues, a l’Urgell

3. GR Montblanc a Prenafeta

Montblanc (Conca de Barberà)

Ben bé podria ser que aquesta fos la ruta per on Sant Jordi va anar en busca del Drac. Farem un tram de la ruta del Cister des de les construccions que fan de Montblanc un poble ben medieval, passant per les vinyes i masos. Una ruta lineal, per a tota la família, a peu o en BTT

4. Desembocadura del Gaià

Altafulla (Tarragonès)

See Also


Us proposem conèixer, de manera fàcil, la platja d’Altafulla amb les seves dunes, el bosc de ribera i la desembocadura del riu Gaià i els tradicionals camps de conreu. Un racó molt mediterrani que barreja platja, dunes, riu i rere país de conreus, sortint i arribant a Altafulla. I com que és una ruta tan curta, permet parades llargues per banyar-se, contemplar ocells i perdre’ns pels horts de la Sínia.

5. Seguint el Ter entre Roda i Manlleu

Roda de Ter (Osona)

Una ruta molt completa entre Roda de Ter i Manlleu, on el protagonista principal és el seu riu. Ambients de ribera, molta diversitat de fauna i un poble amb molta història, ens faran xalar mentre gaudim de la ruta. Sortirem de Rota de Ter i ja podrem gaudir del bagatge històric i natural del jaciment de l’Esquerda, el pont Vell, la resclosa de Malars, els meandres i el bosc de ribera del Ter…, per tornar tot canviant de paisatge, entre prats i camps de cereals.

6. Passejada pels arrossars

Pals (Girona)

Ruta fàcil pel Parc Natural del Baix Ter, que ens porta per un territori pla i obert, d’amples vistes i amb els arrossars de Pals de protagonista. Descobrirem que és compatible mantenir la producció agrícola amb la conservació dels ecosistemes i la fauna que els habita. Travessarem zones agrícoles i el nucli urbà de Platja de Pals, rodejat de pinedes i construït sobre les dunes.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt