Llegint ara
Torna Barraques Go! Caminar, descobrir, jugar i guanyar premis!

Torna Barraques Go! Caminar, descobrir, jugar i guanyar premis!

El joc barraques Go! de Natura Local que promou el comerç local i el paisatge (les barraques de pedra seca) de l’Anoia torna amb una nova edició de més de 200 obsequis i un gran premi d’un vol en globus per a 4 persones!

Del 17 d’octubre al 6 de desembre es podran descobrir aquestes construccions ubicades en diferents rutes que transcorren pels municipis de La Torre de Claramunt, Castellolí i Vallbona d’Anoia, alhora que es podrà guanyar premis en restaurants, empreses d’oci, cases rurals, petits productors gastronòmics i comerços en general. El gran premi serà un vol en globus per a 4 persones que se sortejarà entre tots i totes els/les participants.

Moltes possibilitats de guanyar un premi

En total s’han recollit premis per a 200 guanyadors/es, entre productes de marxandatge i obsequis gentilesa dels comerços locals dels municipis on es troben les barraques i el gran premi de la mà de l’empresa de vols en globus Kontiki.

Els comerços que han participat a La Torre de Claramunt són: Finca Serra Burges, Forn i Cafeteria 3×3, Celler Pla de Morei, Cal Vilaseca, Granja La Torre, Farmàcia Gemma Cordomí i formatgeria Flor d’Ametller i Clínica Dental La Torre de Claramunt.

Els comerços que han participat a Castellolí són: La Brillante, Cal Fornerr, Cal Betes, Restaurant Nou Urbisol, Horta Cal Quim, Can Mabres i La Farmaciola.

Els comerços que han participat a Vallbona d’Anoia són: Farmàcia Font Puiggròs, Bar la Brasa, Forn de pa i degustació, Neus Supermercat, Can Tiquet, Cal Sec, Bar Restaurant Cal Saumell i allotjament rural Ca la Maria Xica.

Com participar a l’activitat Barraques Go!

El joc, al que s’accedeix descarregant l’aplicació de Natura Local (si encara no has fet) proposa diferents itineraris autoguiats per a descobrir amb la família o els amics. Gràcies a aquest es poden explorar les Valls de l’Anoia, properes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la muntanya de Montserrat de fons.

Els tres ajuntaments dels tres municipis participants valoren molt positivament el projecte que vol posar en valor l’economia de proximitat, els productes de la terra, el patrimoni i el comerç i la restauració local i promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.

Aquest singular projecte és impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Sobre les barraques de pedra seca

Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt