Llegint ara
Tavertet, el poble encinglerat

Tavertet, el poble encinglerat

Aquesta setmana us proposem retrobar-vos amb un dels destins més singulars i espectaculars del nostre territori i ho volem fer a través d’unes rutes força atractives i, en especial una nova Ruta-Joc Puig de la Força, on descobrireu natura, paisatges i llegendes dels plans de Tavertet i a més a més, podreu gaudir del contingut divulgatiu sobre la zona, tot responent a les preguntes que us hem preparat i dels codis QR que anireu trobant al llarg del recorregut.

Es tracta d’una nova proposta de ruta-joc, que està tenint molt bona acollida, on es combina l’experiència de la ruta tradicional i l’estímul de la cerca de pistes i preguntes que ens aniran explicant de manera amena curiositats sobre el paisatge que anem trobant.

Salut i bona ruta-joc!

1. Ruta-Joc Puig de la Força

Cingleres panoràmiques fins al penyal

Us proposem una ruta on descobrir natura, paisatges i llegendes dels plans de Tavertet. Aquest cop, per gaudir del contingut divulgatiu, us animem a jugar tot responent a les preguntes que us hem preparat al llarg del recorregut, clicant el botó “encerta”. També haureu de trobar i escanejar els codis QR que complementen la proposta.

See Also


Ens trobem davant d’una de les rutes amb millor panoràmica sobre l’embassament de Sau i la raconada de Balà. Caminarem a tocar de cingles impressionants amb àmplies vistes a Osona, el Montseny i les Guilleries fins a arribar al punt final de la ruta, la guinda del pastís, el puig de la Força, on gaudirem d’una vista panoràmica de 360º i coneixerem la història del castell Cornil.

2. Ruta al Molí Bernat

La balma, el molí i el salt del molí Bernat

Ruta curta però intensa que, tot i la dificultat del camí de baixada, ens portarà a un dels salts d’aigua més impressionants del país. El conjunt de la balma, el salt i les restes del molí confeccionen un dels indrets més atractius i singulars de la comarca.
Si voleu veure el salt en tot el seu esplendor recomanem fer la ruta després de pluges, tot i la dificultat afegida per culpa del fang que podeu trobar al camí de baixada.

3. Sant Corneli iel cingle de l’Avenc

Arquitectura i paisatge al Collsacabra

Ruta molt recomanable que combina paisatges infinits amb vistes impressionants i una vegetació variada. En primer lloc caminarem entre camps de conreu, rouredes i alzinars fins a l’atractiva ermita de Sant Corneli. Després ens acompanyarà la màgia de la fageda, caminarem dalt dels cingles i tindrem vistes espectaculars a gran
part del país; des del Montseny i les Guilleries a l’Estartit, al Pedraforca i el Pirineu.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt