Llegint ara
Rutes per a famílies exploradores. A la recerca dels tresors de Sant Cugat

Rutes per a famílies exploradores. A la recerca dels tresors de Sant Cugat

5 rutes – 17 activitats – 25 km de diversió!
Històries, paisatges, obres d’art, secrets amagats… Sant Cugat com mai l’havíem vist

Us animem a descobrir i cercar els tresors de Sant Cugat, triant alguna de les rutes que us proposem.
Disposeu de 5 rutes temàtiques que us duran a conèixer el Modernisme, els museus de la ciutat, els racons de l’Edat Mitjana i alguns dels meravellosos Parcs.
Tot això acompanyat de 17 activitats per fer en família, a cada punt d’interès que trobareu pel camí. Uns 25 km de diversió per gaudir d’una estona en família.

1- Ruta vermella – El Modernisme

La primera ruta cercarà el Modernisme divers de la ciutat amb els nens de manera didàctica i divertida visitant el Mercat Vell, el Museu Celler Modernista i la Casa Armet.

2- Ruta taronja – Els Museus

Amb la segona ruta visitaràs els espais de cultura i museístics de la ciutat, tals com: Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, el Museu Celler Modernista, el Museu Grau Garriga i el Museu del Còmic

3- Ruta violeta – Viatge al passat

A la tercera proposta fareu un viatge al passat pels punts més emblemàtics de la ciutat, una nova forma de redescobrir espais. Visitareu el Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, les voltes del carrer Major, el Mercat Vell, el Pont de Can Vernet i Mercantic.

4- Ruta turquesa – Els indrets verds

La penúltima ruta tracta els espais verds de la ciutat dels parcs, tota una experiència per viure la natura en família. Podreu visitar els Jardins del Monestir, el Parc de Can Vernet, el Parc Turó Can Mates, el Parc Ramons Barnils, el Parc Arboretum, el Pi d’en Xandri, el Parc Pollancreda i el Parc Torrent Ferrusons.

5- Ruta blava – La Marató

Finalment, si no us decidiu i voleu visitar espais de tota mena, us hem preparat una superruta que engloba totes les anteriors. Amb aquesta podreu descobrir tots els espais més interessants i significatius de la ciutat.
No us ho perdeu i veniu a gaudir de Sant Cugat en família!

Veniu a recollir el vostre kit d’exploració!

Us podeu adreçar a l’Oficina de Turisme a buscar el material necessari per gaudir d’aquesta aventura. Us donarem un mapa, uns binocles un llapis i un quadern. Ja ho teniu tot?
Doncs som-hi!

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt