Llegint ara
Rutes i Destins més populars al 2021

Rutes i Destins més populars al 2021

Sovint costa decidir quina ruta autoguiada triem per fer una escapa amb l’App de Natura Local. Cada setmana, per ajudar-vos, us fem propostes, allunyades gairebé dels destins més tradicionals, però aquest cop ho farem mostrant-vos quines van ser les 5 rutes més ben valorades pels mateixos usuaris i seguidors de la plataforma. Tot i que assumim que els gustos són molt diversos, tots ells han rebut la màxima puntuació.

Potser és una bona garantia… Som-hi?

1.Volta curta en bici pel Montgrí

Per les faldes del Montgrí

RUTA EN BICI
DIFICULTAT: MITJANA
DISTÀNCIA: 16.60 km
/ DURADA: 2 hores

Per les faldes del Montgrí

Volta curta en bici que enllaça l’Estartit i Torroella tot passant pels faldars del Montpla. Es tracta d’un recorregut agradable amb un final més tècnic que ens faran gaudir sobre la bici en aquesta zona del Baix Empordà.

2. Ruta dels Gronxadors

Santpedor

RUTA EN BICI
DIFICULTAT: DIFICIL
DISTÀNCIA: 33.10 km / DURADA: 3 hores 40 minuts

Gronxant-se amb el paisatge

Us proposem una molt interessant excursió amb btt que us permetrà gaudir dels millors paisatges del Bages tot seguint la pista dels gronxadors. Tot gronxant-vos relaxadament podreu descobrir diferents racons amb vista als termes municipals de Santpedor, Castellnou de Bages, Callús i Sallent.

Les vistes a Montserrat són simplement espectaculars. Esperem que la gaudiu intensament.

3. EL castanyer de les Nou Branques

Villadrau

RUTA A PEU
DIFICULTAT: Fácil
DISTÀNCIA: 5,79 km / DURADA: 1 hora 40 minuts

Castanyers centenaris i vistes al Matagalls

La ruta del castanyer de les Nou Branques és una proposta senzilla per conèixer algunes fonts singulars de Viladrau, com ara la de Paitides i la del Nen Gran, de la qual coneixerem la llegenda. També és una bona proposta per veure coníferes, faigs i castanyers centenaris, però sobretot ens permetrà gaudir del paisatge de la cara nord del Matagalls.

4. Ruta de la Aeròdrom de Vilatorta

Sant Julià de Vilatorta

See Also


RUTA A PEU / EN BICI
DIFICULTAT: FÀCIL
DISTÀNCIA: 11.50 km / DURADA: 2 hores 55 minuts

L’aeròdrom Republicà
La Ruta de la Aeròdrom de Vilatorta ens proposa un recorregut per entendre la importància de l’aviació en el desenvolupament de la Guerra Civil (1936-1939)

Es tracta d’un recorregut planer, ben indicat i fàcil per fer en família. Els refugis estan ben senyalitzats i alguns d’ells son accessibles. L’entorn és ombrívol i agradable de visitar.

5. Passeig al salt de Gualba

Gualba

RUTA A PEU
DIFICULTAT: FÀCIL
DISTÀNCIA: 3.90 km / DURADA: 1 hores 30 minuts

El Parc Mediambiental
NOTA: Espai de gestió privada. L’aparcament i els serveis que trobareu són de pagament. L’accés és lliure per a la gent excursionista que accedeix a peu al Parc i sense la intenció de dinar dins el bosc d’aquests dos itineraris.

Itinerari de fàcil accés i còmode, que ens permet conèixer la part alta de la Riera de Gualba fins a arribar a un mirador on contemplar el bonic Salt de quasi 100 m de desnivell. Copsarem la diferència entre la vegetació frescal del fons de la vall i la dels vessants solells del massís del Montseny. Gaudirem d’àmplies vistes damunt la Vall de la Riera de Gualba i del massís del Montnegre-Corredor al fons.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt