Llegint ara
Jugar i aprendre mentre caminem

Jugar i aprendre mentre caminem

Estem creant Noves Rutes Autoguiades en forma de Jocs tipus Gimcana, que converteixen les excursions per la natura en una experiència encara més didàctica i alhora divertida.

Convertim la ruta en un joc de recerca, per tal que, des dels més petits als més grans de la casa, s’ho passin bé esbrinant nous continguts, com la descoberta dels ocells que ens envolten, localitzar plantes remeieres, aprendre el saber dels oficis, conèixer llegendes…tot això, i més.

Salut i bona ruta!

RUTA-JOC A SANT CELONI

Un joc d’Història

L’Ajuntament de Sant Celoni ens proposa un joc de pistes per conèixer els indrets més emblemàtics del nucli antic. D’aquesta manera entretinguda coneixerem les singularitats de diferents edificis i racons de Sant Celoni mentre juguem a relacionar les diferents imatges amb els edificis als quals pertanyen.

RUTA-JOC A L’ESQUIROL

A la conquesta del Castell

Impressionant i entretinguda ruta, que amb l’excusa de l’ascens al santuari de la Mare de Déu de Cabrera tindrà entretinguda a tota la família tot jugant mentre coneixem un bonic relat sobre l’antic castell de Cabrera.

Pel camí gaudirem d’unes vistes immillorables, de la frescor de la fageda i dels bonics cingles que protegien el castell.

See Also


Per jugar només heu de seguir les indicacions de l’app que us indicarà a on trobar els codis QR amagats que us donaran accés a aquesta interessant història mentre responeu preguntes, ressoleu enigmes i supereu reptes.

RUTA-JOC A EL BRULL

Joc de les Bruixes

Seguiu la ruta amb l’app Natura Local i anireu rebent les pistes per trobar els codis QR amagats. Un cop els trobeu, els haureu d’escanejar per conèixer curiositats del món de les bruixes i descobrir les plantes que feien servir i quins usos tenien.

RUTA-JOC A RUBIÓ

Darrera la pista de bandolers

Ruta per conèixer l’entorn natural de Rubió mentre descobriu, tot jugant, la història dels bandolers Casulleras i Marimon.

Per jugar només heu de seguir les indicacions de l’app que us indicarà a on trobar els codis QR amagats que us donaran accés a aquesta interessant història mentres responeu preguntes, ressoleu enigmes i supereu reptes.

RUTA-JOC A SÚRIA

Història de les Guixeries

Us proposem descobrir l’explotació del guix com a part del patrimoni miner de Súria, tot trobant uns codis QR amagats i jugant a respondre les preguntes que us planteja en Quimet. Passarem per pedreres i forns; allargarem el tomb per gaudir de les vistes del sector de les Guixeres a la baga de la Serra del Puig de Sants i de tornada coneixerem vestigis de poblament medieval vinculat a l’aflorament de guixos.

RUTA-JOC A SANTA MARIA DE MIRALLES

Els tresors amagats de la riera de Miralles

Una proposta ideal per fer amb els més petits. Mentre seguim el curs de la riera haureu de trobar diferents figures d’animals i aprofitar per conèixer una mica més sobre les seves singularitats. Pel camí visitarem les fonts de Sant Romà i la Múnia i descobrirem un bonic aqüeducte. La proposta us sorprendrà i no us deixarà indiferent.

Rutes-Joc al vostre poble?
Voleu saber com?

Les Noves Rutes Joc estan tenint molt bona acollida i ja són molts els municipis que han apostat per crear aquest tipus de rutes.­

Si sou un Ajuntament i esteu interessats a incloure-les al vostre poble, feu clic a l’enllaç per rebre més informació.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt