Llegint ara
Redescobrim l’entorn més proper

Redescobrim l’entorn més proper

A causa de la intensa onada de calor, les darreres setmanes us vam fer recomanacions de rutes a comarques del nord del país on la temperatura no fos tan extrema. Aquesta setmana, però, us volem suggerir destins i rutes a diferents racons del territori, un per a cada província, on també, amb una mica de sort i cercant les hores més fresques del dia, sense haver de desplaçar-vos massa quilòmetres, podreu gaudir de bonics paisatges i descobrir racons que potser encara no coneixíeu i que són relativament a prop d’on residiu.

Salut i Bona Ruta

Rocs del Moro,

Sant Vicenç de Montalt, Barcelona
Ruta autoguiada a peu / Distància: 8.34 km / Durada: 2 hores 50 minuts / Dificultat: Mitjana

En aquesta interessant ruta als voltants de Sant Vicenç del Montalt, coneixerem Can Milans del Bosch, antiga masia d´aquesta família de tradició militar. Ens portarà a conèixer singulars formacions rocoses, típiques de la Serralada del Litoral. Podrem veure també la caseta de Can Cabot, una barraca de vinya molt singular, encara ben conservada i gaudir de bones vistes sobre el poble i la franja litoral.

Camí de Sorta Bressui i Pujalt,

Sort, Lleida
Ruta autoguiada a peu / Distància: 6.20 km / Durada: 2 hores 55 minuts / Dificultat: Mitjana

Sortint de Sort, la ruta proposa pujar a Pujalt però passant abans pel poblet de Bressui. Fem un tomb per tal de no haver de pujar i baixar pel mateix lloc.

A part de conèixer dos dels pobles del Batlliu de Sort i la seva situació privilegiada, afavorida per la inversió tèrmica, gaudirem de meravelloses vistes de la vall de la Noguera Pallaresa i dels Pirineus. El camí de Sort a Pujalt conserva bonics trams empedrats i resseguits de murs on encara es respira l’aire de temps passats.

Camí Fondo de Mas Pasqual,

El Catllar, Tarragona
Ruta autoguiada a peu-en bici / Distància: 8.00 km / Durada: 2 hores 30 minuts/ Dificultat: Fàcil

Itinerari que ens permet el pas per antics camins amb restes del murs de pedra seca que els flanquejaven. També passa per una de les zones amb més densitat de masos del terme del Catllar. Alguns havien tingut força anomenada, com el mas de Manyer.

Ruta dels Masos,

Fornells de la Selva, Girona
Ruta autoguiada a peu / Distància: 6.20 km / Durada: 2 hores 55 minuts / Dificultat: Mitjana

Ruta cicloturista que transcorre principalment per carreteres locals amb poc trànsit, però on cal extremar les precaucions. Es tracta d’un recorregut variat, sense pràcticament desnivell, tot ell per bon camí. S’alternen els camps de pomeres, el bosc de ribera, camps de conreu i masos, alguns abandonats.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt