Llegint ara
Rutes per pedalar en família

Rutes per pedalar en família

La majoria de rutes de Natura Local les pot triar per fer en bici o a peu, segons les preferències de cadascú. Aquesta selecció està indicada per a recorreguts en família, però recorda que a l’App de Natura Local pots triar-ne d’altres de major exigència fent servir els filtres de dificultat. N’hi ha pera tots els perfils!. Bona Ruta i Bona pedalada!

1.PEL RIU GES DESCOBRINT SANT PERE DE TORELLÓ

Sant Pere de Torelló

Ruta autoguiada a peu i en bici
2h / 7.94 km / Dificultat Fàcil

Aquesta ruta discorre per boscos de ribera al costat del riu Ges. Hi trobarem un antic balneari i nombroses fonts i ponts que fan que sigui un recorregut ple d’història, però també ple de natura, amb arbres molt vells i el cant dels ocells que ens acompanyarà al llarg del trajecte.

2. PASSEIG MARÍTIM I ESTANY DE LA MURTRA

Gavà

Ruta autoguiada a peu i en bici
1 hora 50 min. / 8.60 km / Dificultat Fàcil

En aquest fàcil i planer recorregut, recorrerem els diversos paisatges de Gavà Mar, relacionats amb el Delta del Llobregat: la trama agrícola del Parc Agrari, la xarxa de canals de drenatge del delta, la pineda litoral i els Espais Naturals del Delta, així com el sistema dunar de la platja de Gavà.

3. RUTA DE PENELLES

Penelles / Espais Naturals de Ponent

Ruta autoguiada a peu en bici
2h /6.90 km / Dificultat Fàcil

Atractiva i entretinguda ruta per les proximitats de Penelles, rica en patrimoni i amb atractius paisatges que no us decebran. Travessarem la Séquia primera del canal d’Urgell i el Bosc de Boldú, podrem veure la Cabana de volta de Rocafinestres i la del Parranda, i com a punt culminant gaudirem de vistes infinites des del Tossal de Rocafinestres.

4. RUTA DEL CAMÍ DE L’AIGUA

La Pobla de Segur

Ruta autoguiada a peu en bici
1 hora 30 min. /6.50 km / Dificultat Fàcil

Proposta amb la qual coneixerem de quina manera l’aigua ha marcat la història i l’economia del municipi i de part de la comarca, així com la manera en què pot arribar a condicionar l’entorn natural i urbà.

Seguirem part de la vora dels rius Noguera Pallaresa i Flamisell i entrarem al nucli urbà, descobrint diferents elements, culturals i naturals relacionats amb l’aigua.

5. RUTA DE L’AIGUA

Constantí

Ruta autoguiada a peu i en bici
2h 15min / 6.30 km / Dificultat Fàcil

See Also


En aquesta ruta-passejada pel camp de Constantí, donarem un tomb (sentit horari) per conèixer l’aprofitament de l’aigua de l’antiguitat fins a l’època contemporània.

Indrets com els banys romans i les escenes aquàtiques del mosaic paleocristià de la vil·la de Centcelles, l’aqüeducte del Pont de les Caixes i els molins medievals, que funcionaven amb aigua d’una séquia. Repassem la història d’aquests indrets i dels paisatges naturals i agrícoles on l’aigua hi juga un paper cabdal.

6. ANELL VERD (2). CREIXELL-RODA DE BERÀ

Constantí

Ruta autoguiada a peu i en bici
55min / 3 km / Dificultat Fàcil

Recorregut de curta durada i distància, per pista forestal en desús que comunicà històricament aquestes dues poblacions. Camins vorejats de marges de pedra, entre plantacions de garrofers i oliveres. 

7. RUTA ENTRE RIUS

Fornells de la Selva
Ruta autoguiada a peu i en bici
2h / 11.50 km / Dificultat Fàcil

Aquest itinerari, és un passeig pels plans agrícoles del sud de Cassà de la Selva. El relleu, suau, permet visuals obertes als massissos de Gavarres i Cadiretes. Farem un tomb per un dels veïnats de Cassà, passant per masos com el de Vilabella, testimonis de l’important activitat agrícola. Pel camí trobarem fites a algunes cruïlles, al davant dels masos, a l’ermita o als marges dels camps.

8. L’ILLA DELS SALZES I L’ANTIC CAMP D’AVIACIÓ DE CELRÀ

Gavarres Celrà
Ruta autoguiada a peu i en bici
3h / 11 km / Dificultat Fàcil

Aquesta ruta discorre per la plana del Ter i ens descobreix des de la frondositat dels boscos de ribera fins a les restes del camp d’aviació republicà que es va construir per la Guerra Civil.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt