Llegint ara
Els millors llocs de Barcelona on observar ocells

Els millors llocs de Barcelona on observar ocells

Si us animeu a gaudir d’aquesta activitat, a Barcelona teniu molt a prop diferents tipus de paisatges per escollir.

1-Delta del Llobregat

La zona constitueix avui dia la principal zona humida de Catalunya entre els Aiguamolls de l’Empordà i el delta de l’Ebre. En un ecosistema molt variat que combina llacunes, platges i dunes, el seu màxim exponent són les aus aquàtiques.

2-El Parc Fluvial del Besòs

És un espai públic ubicat al llarg dels darrers 9 quilòmetres de llera del riu Besòs. Lloc ideal per a albirar blauets i diversos esplugabous. En la seva desembocadura es pot veure, entre d’altres, l’escassa gavina corsa.

3-Parc de la Ciutadella

El primer parc dissenyat específicament com a parc públic on viuen una gran quantitat d’ocells, amb un cens de més de 100 espècies diferents. Cal destacar la gran colònia de bernats pescaires, avui dia la més important de Catalunya.

4- Jardí Botànic

És un entorn tranquil, amb herba, arbustos i arbres de diversa grandària.
Hi ha nombroses aus de migració i forestals. En els penya-segats de Morrot es veuen falcons i xoriguers.

5- Parc de Diagonal Mar

Amb 164 espècies d’aus documentades l’abundància d’aigua, espais oberts i una vegetació molt variada fan de parc un lloc immillorable per observar, gavines, ardeids, collverds, corbs marins, oques, blauets i infinitat de tudons.

6-Parc Natural de Collserola

No només posseeix nombrosos recursos documentals als quals podeu accedir a través del web, sinó que a més organitzen visites guiades i organitzades per poder fer seguiment de diferents espècies.

7-Parc Riu Llobregat

Un camí d’aigua al llarg del qual trobareu elements d’interès ambiental i paisatgístic, on, i malgrat la seva proximitat amb l’autopista, es pot gaudir de més de 170 espècies diferents d’aus.

8-Estany de la Ricarda

Un espai natural, cultural I agrícola. Hi ha comptabilitzades 355 espècies, entre d’altres, ardeid, martinets i corbs.

9-Basses de Can Dimoni

A les Basses de Can Dimoni (Sant Boi de Llobregat) ofereixen activitats gratuïtes relacionades amb  el món de l’ornitologia i el medi ambient.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt