Llegint ara
Camins plens d’encant

Camins plens d’encant

Aquest any la tardor ha trigat a arribar i ho ha fet, per desgràcia amb poca pluja. Tot i això, amb una mica de sort encara som a temps de gaudir d’aquest espectacle únic que ens ofereix la natura.

Trieu una d’aquestes rutes, gaudireu dels colors de la natura i alhora fugireu de destins tradicionals massificats aquests darrers dies.
Bona ruta!

Ruta pel Montnegre carener.

(Sant Celoni)

Ruta autoguiada a peu
Distància: 8.50 km
Durada: 2 hores 50 minuts
Dificultat: Fàcil

Amb aquest itinerari sortirem del llunyà nucli de Sant Martí de Montnegre i arribarem a les parts més altes del conjunt muntanyó del Montnegre, on podrem passejar, al costat de la mediterrània, per un ambient de muntanya mitjana humida. Veurem també l’empremta de l’ésser humà: com aquest ha modificat el paisatge vegetal plantant diversos tipus d’arbre, diferents als originals, i també com s’hi ha establit per viure-hi, ja des d’època medieval i fins a l’actualitat.

Ruta muntanya de Bellmunt

(Sant Pere de Torello)

Ruta autoguiada a peu
Distància: 8.50 km
Durada: 3 hores
Dificultat: Mitjana

Situat a la cresta més elevada de la carena, la silueta blanca del santuari de Bellmunt ens proporciona un espectacular punt d’inici de la nostra ruta, que segueix pel vesant nord en direcció al salt del Molí.

Ruta del Salt de Mir

(Santa Maria de Besora)

Ruta autoguiada a peu/en bici
Distància: 9.70 km
Durada: 1 hora 40 minuts
Dificultat: Mitjana

See Also


Al bell mig de l’espai natural de les Serres Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt, us proposem aquesta ruta entre Santa Maria de Besora i la Serra de Bellmunt per descobrir un bonic salt d’aigua aprofitat per tres molins fariners envoltats en un ambient de fageda. Masos i veïnats dispersos on les pastures s’alternen amb rouredes i alzinars. Al llarg del recorregut diferents finestres ens obren vistes a les serres properes. Tot i poder fer-se a peu, és prou llarga com que el nostre mitjà triat hagi estat la bicicleta.

Ruta dels Molins de Seva

(Seva)

Ruta autoguiada a peu
Distància: 4.80 km
Durada: 2 hores 50 minuts
Dificultat: Fàcil

Ruta fàcil a tocar del poble de Seva, que ens permet descobrir el patrimoni dels molins Fariners d’aquesta població, i la seva relació amb el riu Gurri. L’ambient forestal de la seva conca, les cingleres i les gorgues, així com els elements arquitectònics que anirem trobant fan d’aquesta ruta una proposta molt interessant.

Saps distingir entre colors de tardor i colors de sequera?

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt