Llegint ara
Anem de Carnestoltes

Anem de Carnestoltes

Estem de cap de setmana de carnestoltes i per això volem suggerir-te 4 destins no massa coneguts, però que valen molt la pena i a on, a més a més de gaudir d’unes rutes autoguiades i plenes de contingut, podràs sumar-te, si et queden forces, a les boniques i populars festes de cada poble.

Esperem que us agradin. Salut, bona ruta i bon Carnestoltes!

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

La plana fluvial de la Tordera

Santa Maria de Palautordera és un municipi situat a l’est de la comarca del Vallès Oriental, a la zona del Baix Montseny, ocupant la vall i la plana fluvial del riu la Tordera, zona de transició entre les masses boscoses dels vessants del massís del Montseny i de la serra del Montnegre.

SORT

El melic pallarès

Sort és el centre històric de la comarca del Pallars Sobirà, documentat des del 947, on s’hi conserven les restes del castell comtal. Tot i que sempre ha estat una vila petita, des de ben antic ha estat el punt de referència mercantil i social de la tota la comarca muntanyenca del Pallars.

PALAMÓS

L’essència marinera a l’empara de les Gavarres

De l’esplendor del seu port, a causa del transport marítim, de la producció de la industria surotapera, i la seva relació amb tota mena d’oficis relacionats amb la mar, com els mestres d’aixa, constructors d’embarcacions, Palamós ha passat a ser una important plaça turística i comercial, tot i que hi ha lloc per a la industria i, en menor mesura, per la l’agricultura i la pesca, centrada sobretot amb la pesca de la gamba.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt