Llegint ara
Rutes i Destins més consultats al 2020

Rutes i Destins més consultats al 2020

+2
Veure Galeria

Aquesta setmana us volem compartir quines han estat les rutes més consultades a la web de Natura Local durant aquest any.

Natura Local disposa de més de 200 Destins i més de 700 Rutes per poder triar i planificar les vostres sortides a la fi de descobrir tot el que el territori ens ofereix.

Us desitgem un Feliç Any Nou.

1. Ruta del Bosc de les Bruixes

L’Argentera

RUTA A PEU
DIFICULTAT: MITJANA
DISTÀNCIA: 7.52 km / DURADA: 2 hores 30 minuts

Boscos de bruixes i carboneres
Amb la ruta del bosc de les Bruixes proposem una excursió singular que ens portarà a conèixer un bosc molt especial. En altres temps, aquests boscos estaven habitats per famílies carboneres que es refugiaven en construccions rudimentàries a les balmes, com ara la cova del Cinto.

En l’actualitat el que va començar com a una experiència impactant dissenyada per als nens de l’Argentera , ha convertit aquest bosc en un escenari que ens transportarà al món de les bruixes i el misteri.

Aprofitarem la visita al bosc per conèixer una mica més la vegetació, la fauna i les formacions rocoses d’aquest atractiu entorn pròxim a l’Argentera.

2. El Bullidor de la llet i el empedrats

Bagà

RUTA A PEU
DIFICULTAT: DIFICIL
DISTÀNCIA: 14.56 km / DURADA: 6 hores 9 minuts

L’aigua, protagonista del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Presentem una ruta tant atractiva com exigent. La major part del recorregut inicial el farem agradablement acompanyats per cursos d’aigua cristal·lina envoltats de boscos ombrívols. Visitarem dues de les joies més atractives de la ruta, el Bullidor de la Llet (recomanem visitar-lo després de pluges) i els Empedrats.

A les parts altes de la ruta podrem gaudir d’un entorn salvatge i solitari amb immillorables vistes a la serra de la Boixassa i al massís del Pedraforca.

Serà cap al final de la ruta que podrem admirar l’últim dels tresors que amaga aquest entorn privilegiat, es tracta de l’Adou de Balsareny i les seves aigües gèlides i transparents.

3. Ruta circular al castell de Burriac- Banyadores

Cabrera de Mar

RUTA A PEU
DIFICULTAT: FAMILIAR
DISTÀNCIA: 4.00 km / DURADA: 1 hora 45 minuts

Antic camí de pujada al castell de Burriac
Ruta familiar, tot i el fort pendent, que ens portarà per l’antic camí de pujada al Castell de Burriac, atalaia espectacular al Maresme i Barcelonès.

Coneixerem els modelats granítics de la Serralada del Litoral, la seva fauna i flora i també alguna llegenda popular, com la de la Creu de l’Abella.

See Also


Tindrem vistes a la franja litoral, amb el seu aprofitament agrícola i també tindrem vistes a la Serralada de Marina, al Parc Natural del Montnegre-Corredor, al Parc Natural del Montseny i als Cingles de Bertí.

4. Sant Nazari i la Grevolosa

Sant Pere de Torelló

RUTA A PEU
DIFICULTAT: FAMILIAR
DISTÀNCIA: 4,20 km / DURADA: 1 hora 30 minuts

La maduresa del bosc
Aquesta petita excursió familiar, tot i la pujada de la primera part, no és gens difícil de fer i es pot gaudir sense presses. Ens endinsarem en un bosc humit de muntanya mitjana. Descobrirem tot un seguit de vells i bells arbres caducifolis, de verds frescals i bonics colors de tardor, per culminar arribant al domini dels grans faigs, màxims exponents d’aquesta vegetació atlàntica, sobre els terrenys calcaris de la cubeta osonenca.

5. Volta al Pantà de Sant Llorenç de Montgai

Camarasa – Sant Llorenç de Montgai

RUTA A PEU
DIFICULTAT: FÀCIL
DISTÀNCIA: 8.94 km / DURADA: 2 hores 30 minuts

Resseguint la ribera del pantà
Aquesta fantàstica ruta al voltant del pantà de Sant Llorenç de Montgai, ens portarà a conèixer un entorn de valor incalculable. Ens transportarem a la prehistòria, a l’època Neandertal, al jaciment arqueològic de la Roca dels Bous i coneixerem els diferents tipus de vegetació que envolten el pantà i la fauna que hi habita, destacant gran nombre d’aus aquàtiques.

Gaudirem a l’hora de vistes espectaculars al Segre, a la Paret de l’Ós i les serres de Mont-roig i Monteró.

6. Ruta de Cadaqués al Cabo de Creus

Cadaqués

RUTA A PEU
DIFICULTAT: FÀCIL
DISTÀNCIA: 6,89 km / DURADA: 2 hores 20 minuts

Camí antic al Cap de Creus
La ruta que ara us proposem és potser la millor proposta per accedir al Cap de Creus, gaudint pausadament de l’entorn singular d’una de les parts més emblemàtiques del Parc Natural del Cap de Creus.

Entre els molts elements d’interès d’aquesta ruta destaquem; l’ermita de Sant Baldiri i el cementiri de Cadaqués, la badia de Portlligat i la Casa Museu Salvador Dalí, murs i barraques de pedra seca, gran nombre de cales i platges singulars, el cadaquer o bosc de càdecs i per descomptat el far del Cap de Creus i el seu entorn natural.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt