Llegint ara
Rutes + Esdeveniments. Viu una experiència completa.

Rutes + Esdeveniments. Viu una experiència completa.

Natura Local promociona el patrimoni natural i cultural a través de una xarxa de Destins Arrelats. Defensem un turisme sostenible amb el propòsit de conectar la gent al territori i recuperar la identitat dels nostres pobles. Una manera de fer-ho és a través de la difusió de les activitats i esdeveniments que hi tenen lloc i que permeten completar una bonica jornada de ruta.
Aquí en teniu un tastet.

Temps de Flors, Girona,
8-16 Maig

Exposicions florals urbanes i establiments amb també decoració floral. L’edició d’enguany tindrà 92 projectes en 83 espais exteriors. Passeja entre flors, monuments i naturalesa. I a més a més a cel obert.

Festival de Murals i Art Rural,
Penelles, Lleida, Maig

Panelles, el poble amb més grafitis que carrers, amb menys de 500 habitants, aquest petit poble de Lleida s’està convertint en un referent estatal d’art urbà… o millor dit, art rural! Música, Activitats i Tallers. Per controlar l’aforament durant els caps de setmana, cal reservar.

II Fira del Disc Antic, Palamos,
15 Maig

Durant tot el dia hi haurà parades on es podran adquirir Lps antics i aparells musicals. A partir de les 11 a 21:30h hi haurà actuació de tres discjòqueis. De 11:30 a 14:30h hi haurà vermut popular.

Festival Microclima, Camprodon,
Maig

El festival tornarà a portar la música  a l’aire lliure amb propostes emergents de casa nostra. Cal fer reserva prèvia.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt