Llegint ara
Rutes + Esdeveniments. Darrera setmana de maig

Rutes + Esdeveniments. Darrera setmana de maig

Natura Local promociona el patrimoni natural i cultural a través de una xarxa de Destins Arrelats. Defensem un turisme sostenible amb el propòsit de conectar la gent al territori i recuperar la identitat dels nostres pobles. Una manera de fer-ho és a través de la difusió de les activitats i esdeveniments que hi tenen lloc i que permeten completar una bonica jornada de ruta.
Aquí en teniu un tastet per a l’última setmana de maig.

Setmana de la Natura,
24 Maig – 5 Juny

Gaudeix de la natura fent moltíssimes activitats arreu de Catalunya. Entra al web i decideix. Mes de 300 activitats d’activitats,  per promoure accions a favor de la conservació de la natura i donar a conèixer les entitats ambientals a la ciutadania.

Ítaca, Cultura i Acció 2021,
Empordà, 21 Maig – 25 Setembre

Sota el lema, “la cultura no és un luxe” busquem tots els mecanismes possibles per donar vida a la cultura i així, seguir crexient com a societat. Més d’una vintena d’actuacions a Palafrugell, Gualta, Corçà, La Pera, L’Estartit, Calella de Palafrugell i L’Escala

Campanya Gastronòmica del Peix de Roca,
Begur, 8 Maig – 6 Juny

Campanya promoguda per diversos restaurants de Begur que et conviden a disfrutar del seu plat més autèntic amb l’opció de degustar un menú especial format per plats elaborats amb base de peix de roca.

Palamós Terra de Mar,
Palamós, 23 Maig – 12 Juny

Activitats culturals, lúdiques, esportives i gastronòmiques, totes relacionades amb el món de la mar, dedicat a conscienciar sobre la importància de mantenir uns oceans nets, saludables, productius i resilients.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt