Llegint ara
Rius, llacs i embassaments on remullar-se després d’un dia de ruta

Rius, llacs i embassaments on remullar-se després d’un dia de ruta

A tots els qui ens agrada caminar per la natura, l’estiu és l’època ideal per fer rutes que passin a prop de rius, llacs i embassaments i acabar la jornada fent una bona remullada i recuperar-nos de l’esforç i de les altes temperatures.
Aquesta setmana us volem compartir una selecció de Rutes i Destins que són a la vora de llocs on fer una bona capbussada.

Salut i Bona Ruta

1. EMBASSAMENT DE SANT PONÇ

Clariana de Cardener

“El pantà de Sant Ponç es troba a la vall mitjana del riu Cardener, creat per una presa que es troba prop de la zona de bany. El pantà s’estén pels termes de Clariana de Cardener, Olius i Navès, a la comarca del Solsonès, i forma part del conjunt d’embassaments de la conca del riu Llobregat.La zona de bany està ubicada en un entorn natural, muntanyós, al terme municipal de Clariana de Cardener.”

Destí a prop: SOLSONA

2. ESTANY DE SIURANA

Cornudella de Montsant

“La zona de bany està ubicada en un entorn natural, muntanyós, al municipi de Cornudella de Montsant. L’embassament de Siurana pertany al riu de Siurana, creat per una presa situada al municipi de Cornudella de Montsant, sota la cinglera de Siurana, que s’estén pel seu terme municipal, a la comarca del Priorat.”

Destí a prop: ULLDEMOLINS

3. EMBASSAMENT DE SAU 1

Vilanova de Sau

“La zona de bany està ubicada en un entorn natural, muntanyós, al municipi de Vilanova de Sau. L’embassament de Sau pertany al riu Ter i està format per una presa situada al municipi de Vilanova de Sau. Es troba al peu de la serralada de les Guilleries i s’estén pels termes de Vilanova de Sau, les Masies de Roda, Tavertet i Santa Maria de Corcó, a la comarca d’Osona.”

Destí a prop: VILANOVA DE SAU

4. SEGRE

Camarasa

“La zona de bany està ubicada un entorn natural, muntanyós, al municipi de Camarasa. La platja (de 50 metres de llargada i 20 d’amplada) s’estèn al llarg d’una àrea recreativa que es troba al marge esquerre del riu Segre, just abans d’arribar al terme municipal de Camarasa.”

Destí a prop: CAMARASA – SANT LLORENÇ DE MONTGAI

5. EMBASSAMENT DARNIUS BOADELLA

Darnius

“L’embassament de Darnius- Boadella pertany al riu Muga i està format per una presa situada al municipi de Darnius. La zona de bany està ubicada en un entorn natural, muntanyós, al mateix municipi. L’embassament també s’estèn pels termes de Sant Llorenç de la Muga, Terrades i Maçanet de Cabrenys.”

See Also


Ruta a prop: ROAD ROSES – LES SALINES

6. EMBASSAMENT SANT ANTONI 2

Talarn

“La zona de bany està ubicada un entorn natural, muntanyós, al municipi de Talarn. El pantà de Sant Antoni, també anomenat de Talarn és un embassament que pertany al riu Noguera Pallaresa. Està creat per una presa situada a l’estret de Susterris, al municipi de Talarn, i s’estén pels termes de la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Conca de Dalt, Talarn, Isona i Conca Dellà, a la comarca del Pallars Jussà.”

Destí a prop: TREMP

7. PANTÀ DE LA TORRASA

Espot

“El pantà de la Torrassa és un embassament que pertany al riu Noguera Pallaresa, creat per una presa situada entre els municipis de la Guingueta d’Àneu i Espot, que s’estén pels seus termes municipals, a la comarca del Pallars Sobirà. El nom de la Torrassa li prové de l’antiga i gran torre de guaita que existia en aquest indret. Es troba envoltat de camins aptes per a recorreguts amb bicicleta, senderisme i la pràctica de la pesca, així com excursions a cavall pels voltants de l’embassament. També hi trobem instal·lacions per a la pràctica d’esports nàutics, d’aventura i d’aigües tranquil·les.”

Destí a prop: SORT

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt