Llegint ara
Rutes + Esdeveniments. Triatló, teatre, jazz, passejades per parcs i volcans

Rutes + Esdeveniments. Triatló, teatre, jazz, passejades per parcs i volcans

Natura Local promociona el patrimoni natural i cultural a través de una xarxa de Destins Arrelats. Defensem un turisme sostenible amb el propòsit de conectar la gent al territori i recuperar la identitat dels nostres pobles. Una manera de fer-ho és a través de la difusió de les activitats i esdeveniments que hi tenen lloc i que permeten completar una bonica jornada de ruta.
Aquí en teniu un tastet.

TARRACO VIVA,
Tarragona, 22-30 Maig

Tarraco Viva és un festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d’època romana.
Aquest any viu “La mort de Juli Cèsar i la fi de la República Romana”.

GARROTXA VOLCANIC WALKING,
La Garrotxa, 28-30 Maig

La Garrotxa és terra de volcans i colades de lava, pobles de postal, boscos encisadors, paisatges rurals i una gastronomia exquisida. Passejades tranquil.les pel Parc Natural de la Zona Volcànica es combinen amb rutes més exigents pels terrenys agrestes de l’Alta Garrotxa. En aquesta edició, l’arquitectura més avantguardista es combina amb itineraris nocturns, ascensions a cims emblemàtics, rutes per coves i gorgs, i activitats més tranquil·les i relaxants.

TRITOUR AMPOSTA,
Amposta, 29-30 Maig.

Un any més el triatló d’Amposta. Un circuit pla i ràpid donarà l’oportunitat de veure els arrossars del Delta de l’Ebre inundats d’aigua, amb l’arròs recentment sembrat i ja començant a créixer i acolorint el delta de color verd. Agafant com a exemple l’èxit de Deltebre, es decideix llançar un producte similar a la població d’Amposta. L’elecció és encertada, ja que en la segona edició ja s’ha passat a la xifra de 600 participants. Bon inici per a una prova amb el mateix format que Deltebre però situada a 2 mesos més tard perquè la zona mantingui un contacte directe amb el triatló.
El Delta de l’Ebre és terra de triatló.

FESTIVAL JAZZ DE TERRASSA,
Terrasa,  27 Maig – 13 Juny

Tot i estar encara emmarcat dins d’un context de pandèmia, el festival ha aconseguit donar forma a una programació amb 29 concerts al llarg de 18 dies i a través de 14 espais diferents. Aquesta nova edició aposta per la varietat estilística i per captar el pols a les tendències contemporànies, sense oblidar les presentacions discogràfiques, la presència internacional i el recolzament al jazz de factura catalana.

PASSEJADES PER PARCS I JARDINS,
San Cugat, fins Diumenge 6 de Juny

Gaudiu dels parcs de Sant Cugat amb els cinc sentits.
Sant Cugat és una ciutat amb fascinants espais verds que són un regal per als nostres sentits. Passejant per aquests parcs, ens endinsarem en veritables refugis naturals que proporcionen oxigen a la ciutat i abric a algunes espècies d’animals.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt