Llegint ara
Fem Pinya. Ajudem a reactivar els comerços de proximitat

Fem Pinya. Ajudem a reactivar els comerços de proximitat

Estem vivint moments molt difícils, però hem de ser positius i pensar en que ens en sortirem i quan ho fem, ens tocarà fer un esforç per recuperar-nos com a societat i donar una empenta, especialment, a tots aquells que han sofert més aquesta crisi.

Des de Natura Local volem afegir el nostre petit gra de sorra per ajudar els petits negocis i serveis que contribueixen a mantenir un turisme sostenible i respectuós amb el territori.

Hem creat la iniciativa #FemPinya desde la qual durem a terme una sèrie d’accions dirigides a promocionar de manera gratuïta tots aquests comerços i serveis de proximitat que han estan afectats per aquesta crisi.

Llançarem una sèrie d’accions per tal de donar-los visibilitat i  ser consultats pels més de 50.000 usuaris mensuals de NaturaLocal i, un cop passi tot això, puguin aconseguir més visitants i recuperar a poc a poc les seves economies malmeses després de tantes setmanes de confinament.

Algunes de les accions que durem a terme:

Potser ja tens web, xarxes socials o apareixes en alguna altra plataforma, però has de pensar que tots els esforços sumen per tal de guanyar visibilitat i Natura Local és una gran comunitat que et pot ajudar a generar nous visitants.

See Also


L’esforç col·lectiu ens farà més forts i ens en sortirem. #FemPinya.

Moltes gràcies a tots i totes!

IMPORTANT: Si coneixes algú que tingui un negoci i li pugui interesar la iniciativa, envia-li la notícia a través dels enllaços de COMPARTIR de més avall.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt