Llegint ara
Iniciativa per recompensar l’esforç del personal sanitari

Iniciativa per recompensar l’esforç del personal sanitari

Volem compartir i fer ressò d’una iniciativa col·laborativa a la que NaturaLocal s’hi ha adherit.

Més de 140 petits establiments turístics i productors de Catalunya impulsen una campanya col·laborativa per recompensar l’esforç del personal sanitari

Els mecenes reben una experiència a canvi de fer una aportació econòmica
La recaptació final es transformarà en vals moneders pel personal sanitari que només podràn bescanviar en turisme i comerç local

Recompensar l’esforç del personal sanitari i alhora reactivar turisme i comerç local, aquest és l’objectiu de la campanya www.recompensemelssantaris.cat

Visitar una eco-granja, dormir en una casa rural, navegar amb veler, una ruta cultural guiada, un tast de vins… i fins a més de 150 propostes de petit format arreu de Catalunya. Els mecenes gaudeixen d’una experiència a canvi de fer una aportació econòmica a través de la plataforma Goteo.org.
Els col·laboradors que ofereixen aquestes experiències cedeixen el 100% del cost a la campanya solidària i la recaptació final es convertirà en vals moneders pel personal sanitari que només podran gastar en turisme i comerç local.
El personal sanitari s’ha d’inscriure al web de la campanya, prèvia identificació amb el carnet col·legial o el carnet identificador del centre sanitari.

Una campanya transversal
Una iniciativa que impulsa i coordina Fent País, junt amb la col·laboració de FemTurisme.cat i en la què ja s’hi han sumat més de 140 establiments turístics i petits productors del territori que donen les seves experiències. També s’hi han adherit entitats, portals web, organismes públics i mitjans de comunicació.

Molt més que una acció solidària
A banda de recompensar l’esforç del personal sanitari, la campanya vol servir per reactivar comerç i turisme local creant un nou circuit econòmic. El personal sanitari que rebi els vals moneders només els podrà bescanviar en petits establiments turístics i comerç local i, en el moment que un d’aquests receptors vulgui ingressar els vals moneders al seu compte corrent rebrà una penalització. Així, es vol afavorir la circulació de diners entre les empreses del circuit.

Veure les ressenyes (0)

Escriu una ressenya

Your email address will not be published.

Un Projecte de Promoció del Territori.
Un Projecte Identitari.

info@naturalocal.net

←Tornar cap amunt