Proposa la teva ruta

RECOMANA I COMPARTEIX ELS TEUS ITINERARIS
PREFERITS ALS ALTRES USUARIS.

Vols ser un referent a la comunitat?

Fins ara, les rutes que oferim a la plataforma estan consensuades amb el destí que les proposa, però molts usuaris ens han plantejat poder penjar les seves rutes. Creiem que això és un plus per la comunitat i pel projecte.
Valorem positivament que aquests usuaris d’arreu del país, coneixedors del territori i els seus racons, puguin aportar les millors propostes locals a la restade la comunitat. És per això que ens hem decidit a crear la figura de l’usuari EXPERT.
L’objectiu és recollir les millors rutes que heu fet i voleu compartir, per donar-les a conèixer a la comunitat sencera amb la confiança de que la proposta ve de la mà de gent experimentada.
Obtindràs el reconeixement de Natura Local, com a EXPERT i podràs tenir un perfil específic propi on presentar-te a la comunitat i oferir les teves recomanacions. La comunitat podrà seguir-te, valorar i comentar la teva aportació.

Comparteix la teva passió per la natura

Per què proposar les teves pròpies rutes

Proposa’ns una nova ruta

No ho dubtis i comparteix amb nosaltres i amb tota la comunitat de Natura Local – Destins Arrelats aquells racons més estimats que t’agradaria que puguéssim gaudir tant com ho has fet tu.